BT-lådor – För de tuffaste förhållanden

 

Tillverkningen sker med endast de bästa komponenterna på marknaden. Allt tillverkas i aluminium och rostfritt stål. Låsmekanismen är robust och enkel. Tål de mest tuffaste förhållanden. Kan även specialanpassas efter era egna dimensioner och med extrautrustning.

Oavsett om det är verktygslådor, bomlådor eller kombilådor, så finns det många möjligheter som kan tillgodose era behov. Tillverkningen sker i en modern fabrik där de också tänker på miljön då alla deras produkter tillverkas delvis med solenergi!

Standardlådor

Aluminiumlådor för verktyg, reservhjul och förvaring med rostfri lucka, dubbla tätningar och ventilation. Lådorna håller högsta kvalitet med låg vikt och en robust låsmekanism. Standardlådorna finns i flera storlekar, med gångjärnen på sidan eller nedtill.

  • 1000x500x500 mm
  • 800x500x500 mm
  • 600x500x500 mm

Extra utrustning

Modul för kedjor, kan monteras i efterhand i alla 550 mm höga BT-lådor.

       

LED-lampa

LED-lampa för BT-lådorna, tålig och kompakt modell. Kan fästas medföljande dubbelsidig tejp eller skruvas fast, de förborrade hålen är gömda under kragen. (12-24V / IP69K / 1215lm), Kopplas ihop med en Dutsch-koppling.

Nytt förstärkt T-handtag

Nytt förstärkt T-handtag tillverkat av gjutet rostfritt. Passar perfekt i Skandinaviska väderförhållanden!

Specialtillverkade lådor

TransComponenter kan specialtillverka lådor efter era önskade mått och extrautrustning för att tillgodose era behov. Oavsett om det är verktygslådor, bomlådor eller kombilådor, så finns det många möjligheter. TransComponenter är en effektiv och flexibel tillverkare och leveranstiden för specialtillverkade lådor är ca 1 vecka från beställningsdagen.

Kontakta FOMAs säljavdelning för mer information på info@foma.se alt 0431-45 88 00.

Ladda hem PDF