Ny DD-finish ger Alcoa Wheels-fälgar bättre skydd

 

Den nya DD-finishen är en kombination av två beprövade ytbehandlingar Dura-Bright® och Dura-Flange®.

Resultatet är en fälg som behåller sitt förstklassiga, högglansiga utseende och låter kunderna öka sin nyttolast och minska bränsle- och underhållskostnader.

Den nya behandlingen ger mer skydd mot fälghornsslitage och förlänger fälgens livslängd utan att det behövs mer underhåll. Ytbehandlingen har testats på flera fordonsparker och fälgarna visade inga tecken på fälghornsslitage, ens efter 240 000 kilometer. Behandlingen behöll också sitt högglansiga utseende efter hundratals tvättningar.

Alcoa® Wheels-fälgar med Dura-Bright® och Dura-Flange®−behandling är den perfekta lösningen för fordon som kör i tuffa körförhållanden. Dessa fordon byter last så ofta att det ökar fälghornsslitaget, vilket gör det låga underhållsbehovet ännu fördelaktigare.

Alcoa® Wheels-fälgar är smidda och 100% återvinningsbara. De är helt runda och uppvisar mindre slitage av däcket än pressade eller svetsade stålfälgar. Genom att byta från stål till Alcoa® Wheels-fälgar kan du enkelt spara upp till 47% i vikt, beroende på fälgstorlek. Alcoa Wheels-fälgar är dessutom snygga och enkla att underhålla.

Alcoa® Wheels-fälgar finns tillgängliga för följande storlekar:

• 19,5 x 7,50 (32 mm bulthål)
• 19,5 x 8,25 (32 mm bulthål)
• 22,5 x 7,50
• 22,5 x 8,25

 

Alcoa Wheels DD-finish_front Alcoa Wheels DD-finish_inside