Ermax

 

ERMAX A / S
Ermax utvecklar, tillverkar och säljer ett brett produktprogram inom belysning, kabelsystem och kontrollboxar för kommersiella fordon, personvagnar samt lantbruksmaskiner.
Den unika kombinationen av egen produktion i Danmark och licensproduktion med några utvalda och exklusivt certifierade partners världen över, garanterar ett brett och konkurrenskraftigt utbud av kvalitetsprodukter.

ERMAX®-varumärket
Varumärket ERMAX® grundades 1948 och har sedan dess positionerat sig på marknaden som ett välkänt varumärke inom elteknik och högkvalitativa belysningssystem.
ERMAX erbjuder ett komplett sortiment av högpresterande lampor för enkel och säker montering. Bakljus, varningslampor, sidomarkeringsljus, arbetslampor med mera, finns både som LED, Xenon och halogen.

Dessa belysningskomponenter erbjuds individuellt eller som kompletta system med ADR- godkända kablar och – om så önskas, erbjuds även kopplingsdosor och monteringsutrustning. Ermax kabel- och belysningssystem kan konfigureras med flera anslutningstyper för att säkerställa livslång service i högsta kvalitet.

Varför ERMAX belysningssystem?
ERMAX är en samarbetspartner som garanterar kvalitet och kompetens. Ermax-produkter är certifierade i enlighet med alla relevanta standarder och förordningar i Europa och har designskydd.

Hemsida

www.ermax.dk