Vi söker en OPERATIV INKÖPARE

Detta är en spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet av arbete med planering, inköp, ekonomi eller administrativa uppgifter i affärssystem. Vi tror att du är en stresstålig, noggrann och strukturerad lagspelare.

Arbetsuppgifter:

I de dagliga uppgifterna ingår beställningar och leveransbevakningar samt övrig kommunikation med leverantörerna. Du kommer arbeta i projekt tillsammans med sälj- och teknikavdelningen med förfrågningar kring nya produkter från befintliga leverantörer. Dessutom arbetar du aktivt med systemunderhåll rörande dina leverantörer och artiklar och håller ledtider, avropsmultiplar och beställningspunkter uppdaterade i syfte att hålla en god servicenivå och en rimlig lagernivå.

Eftersom dina arbetsuppgifter kommer vara riktade mot leverantörerna är inköps- eller materialplaneringsvana meriterande men även du som arbetat med kundorderhantering, ekonomi eller produktionsplanering är välkommen att söka tjänsten. God engelska i tal och skrift är ett krav medan kunskaper tyska samt branschvana är starkt meriterande.

Du kommer att genomgå en utarbetad introduktion som gör att du snabbt och effektivt kommer in i dina nya arbetsuppgifter.

Du som söker:

  • har minst gymnasieutbildning och 5-års erfarenhet av att arbeta med inköp, innesälj, planering, ekonomi eller administrativa uppgifter i affärssystem
  • har god datavana framförallt Excell och gärna erfarenhet från Jeeves
  • flytande svenska och engelska i tal och skrift, kunskaper i tyska är meriterande
  • har körkort  

Vi erbjuder dig:

  • ett intressant och utmanande arbete
  • duktiga och erfarna arbetskamrater
  • kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
  • ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad i Ängelholm och kommer initialt att vara en sex månaders provanställning.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Hans Andersson på telefon 0431-45 88 15, eller mail hans.andersson@fordonsmateriel.se.

Eftersom vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden vill vi att du skickar in din ansökan så fort som möjligt dock senast den 31 maj 2013.

Du söker tjänsten genom att mejla en kortfattad CV och ett personligt brev till vera.nilsson@foma.se. Märk din ansökan med ”Operativ inköpare”.
Du kan även lämna en skriftig ansökan till Fordonsmateriel AB
Att: Vera Nilsson
Box 1180
262 23 Ängelholm
märk brevet med ”Operativ inköpare”.

Publicerat den
Kategoriserat som Aktuellt